COACHING | TRAINING | CULTURELE DIVERSITEIT
 'De toekomst behoort aan hen, die geloven in de schoonheid van hun dromen.' 


ONZE WERKWIJZE
Coaching 

In het coachen maken wij gebruik van bewezen technieken, zoals het oplossingsgerichte coachen, de Rationeel Emotieve therapie (RET*), apprecitive inquiry (waarderend coachen), herstelgericht werken en voice dialogue.  Afhankelijk van de vraag en het doel wordt bepaald welke methodiek het beste ingezet kan worden. 

Na een kennismakingsgesprek doen wij je een aanbod voor een traject.  Een traject bestaat over het algemeen uit zo'n 5 à 6 gesprekken, afhankelijk van de vraag/ het doel. Een sessie neemt ongeveer 75 - 90 minuten in beslag.  De kosten voor een traject liggen tussen de €550 en €750.


Training

Onze trainingen zijn vooral interactief, waarbij we verschillende werkvormen inzetten. Het doel van de training wordt van tevoren met de opdrachtgever afgestemd.  De inhoud passen wij aan aan de doelgroep en het doel. Onze trainingen zijn vooral gericht op verbinding, bewustwording en het bieden van praktische handvatten op het gebied van omgaan met (culturele) diversiteit. 

De kosten voor een training hangen af van de wensen van de klant. 


Hierbij een voorbeeld: 


Training diversiteit en verbinding voor onderwijsteams


- eerste trainingsmoment (4 uur) :-Wie zit er in de klas, wat is de achtergrond van de studenten/ leerlingen en hoe is de groepsdynamiek en welke invloed heb je daar op als docent/ leerkracht. 

-tweede trainingsmoment (4 uur) - Hoe creëer je verbinding in de groep, hoe geeft je feedback en hoe stel je enerzijds grenzen en bied je anderzijds ruimte? Delen van praktische handvatten.  

- derde trainingsmoment (4 uur): Het geleerde in de praktijk: intervisie, leren van (eigen) casussen. 


Totaalpakket inclusief voorbereidingsgesprek, voorbereiden van de training, trainingen en nagesprek  €2990,- (ex btw en eventuele locatiekosten).