COACHING | TRAINING | CULTURELE DIVERSITEIT
 'De toekomst behoort aan hen, die geloven in de schoonheid van hun dromen.' 

WELKOM 


Eleanor Roosevelt zei het zo mooi: 'De toekomst behoort aan hen, die geloven in de schoonheid van hun dromen.' Maar om die dromen goed te kunnen zien en erop te vertrouwen dat je ze kunt waarmaken, heb je soms net even dat extra zetje nodig, iemand die met je meeloopt. 

Bij Vivre Adviesbureau kun je dat extra zetje krijgen. 


Wij zijn gespecialiseerd in coaching van nieuwkomers.  Wij bieden trainingen aan over de kracht van verbinden, diversiteit en cultuurverschillen. Deze trainingen zijn bedoeld voor professionals die werken met cultuurverschillen in de groep.  Ook hebben wij speciaal trainingen voor nieuwkomers.

 

 
WAAR WIJ ONS OP RICHTEN

 

In onze trainingen en in de coaching voor nieuwkomers richten we ons op identiteit en dan vooral een eigen identiteit in een nieuwe cultuur, op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het formuleren én halen van doelen. Wij begeleiden in het gericht zijn op de toekomst, en het maken van (realistische) plannen. Voor professionals, bijvoorbeeld in het onderwijs, in de zorg of voor gemeenten, maken wij trainingen op maat. De onderwerpen waar wij ons met name op richten zijn: cultuurverschillen in de groep, verbinding maken, feedback geven in het licht van diversiteit, inzetten op empowerment. 

  

 


DIENSTEN
COACHING


Bij ons kun je terecht voor persoonlijke coaching, bijvoorbeeld
voor vragen over welke talenten je
hebt en hoe je die verder kunt ontwikkelen.


Meer lezenNIEUWKOMERS

Wij bieden trainingen aan voor nieuwkomers, bijvoorbeeld in het onderwijs. Zo hebben we verschillende lesplannen klaarliggen.

 

Meer lezen

PROFESIONALS
Steeds meer aandacht is er voor omgaan met diversiteit op de werkvloer of in de klas. En toch is het niet altijd even gemakkelijk om  dat te doen wat nodig is. Dat kan komen door gebrek aan vaardigheden of handelingsverlegenheid, maar dan is het goed daar meer over te leren. 


Meer lezen


 
CONTACTBel voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-18282612 of mail naar jacquelien@vivreadvies.nlAls gekwalificeerd coach ben ik aangesloten bij Coachfinder, het grootste coachplatform van Nederland.