COACHING | TRAINING | CULTURELE DIVERSITEIT
 'De toekomst behoort aan hen, die geloven in de schoonheid van hun dromen.' 


WIE ZIJN WIJ?


Jacquelien  


Jacquelien is trainer en coach. In de afgelopen jaren heeft zij veel gewerkt met nieuwkomers en mbo-studenten, maar ook coacht ze mensen die al wat langer aan het werk zijn en vragen hebben over zingeving, missie en identiteit.  Jacquelien geeft trainingen over (inter)culturele diversiteit voor studenten en docenten. Daarnaast werkt ze nog als teamleider bij een gemeente en gemeenteraadslid in Westerkwartier. 


Jacquelien woont in het Groningse Niezijl, in een monumentaal pand uit 1725, samen met haar man, twee kinderen en border collie. Ze heeft een coachruimte aan huis. In haar vrije tijd studeert ze nog, een master management, cultuur en verandering. 

Jacqueliens missie is dat mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Ze heeft een lange tijd in het mbo-onderwijs gewerkt, een bewuste keuze. Net als dat ze sinds een tijdje voor een gemeente werkt. Ze wil zich graag inzetten voor een betere wereld, waarin mensen naar elkaar omkijken, vanuit liefde, en waar het oké is, zoals je bent. Liliane


Liliane heeft nadat ze geen passende baan kon vinden in het gebied waar ze voor gestudeerd had, een paar jaar geleden de knoop doorgehakt en heeft bewust gekozen voor een studie waarmee ze anderen kan ondersteunen. Ze werkt nu als ambulant begeleider voor statushouders en dat doet ze met veel liefde en passie. Met deze baan is een droom uitgekomen. 


Door eigen ervaringen weet Liliane wat het verschil is tussen bestaan en leven. In 2005 vluchtte zij vanuit Burundi naar Nederland. Ze weet wat het betekent hoe moeilijk het is om in een nieuwe cultuur je eigen keuzes te maken, met het oog op je eigen toekomst, in vrijheid, en je eigen identiteit. Ze heeft geleerd zelfvertrouwen te ontwikkelen, soms tegen haar eigen stroom in. Haar motivatie en enthousiasme om andere nieuwkomers te helpen in hun zoektocht naar leven is groot. Met haar inspirerende manier van spreken en aanspreken, heeft ze al veel nieuwkomers geholpen in het maken van keuzes en in het zoeken van een eigen identiteit.