COACHING | TRAINING | CULTURELE DIVERSITEIT
 'De toekomst behoort aan hen, die geloven in de schoonheid van hun dromen.' 


ONZE DIENSTEN
Coaching

De vraag: waarom doe ik wat ik doe? is voor velen een herkenbare. Onderliggende vragen kunnen zijn: doe ik dat waar ik blij van wordt? En waar word ik dan blij van? Soms is het goed om even heel bewust stil te staan bij die vragen. 

Bij ons kun je terecht voor persoonlijke coaching, bijvoorbeeld voor vragen over welke talenten je hebt en hoe je die verder kunt ontwikkelen. Ook vragen over je eigen identiteit, competenties, waarden en missie in het leven (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik) kunnen een aanleiding zijn om een coachtraject aan te gaan. 
Nieuwkomers

Wij bieden trainingen aan voor nieuwkomers, bijvoorbeeld in het onderwijs. Zo hebben we verschillende lesplannen klaarliggen om met studenten van bijvoorbeeld schakelklassen in gesprek te gaan, of leerlingen van de isk. Deze lessen zijn gericht op het leren kennen van cultuurverschillen en op het ontwikkeling van zelfkennis en zelfvertrouwen. 

Ook maken wij trainingen op maat, zo kunnen we bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan het vak Burgerschap. Of we kunnen in gesprek met groepen medewerkers met een migratieachtergrond, die aanlopen tegen de do's en don't in Nederlandse organisaties.
Professionals

We zien bij professionals, bijvoorbeeld in het onderwijs, in de zorg of bij gemeenten onzekerheid over hoe je nieuwkomers het beste kunt begeleiden. De taalbarrière speelt daarbij een rol, maar niet minder de culturele verschillen. Wij gaan in onze trainingen in op de vragen die er bij uw organisatie liggen op het gebied van nieuwkomers en diversiteit. Veelal springen wij vooral in op onderwerpen als: Cultuurverschillen en hoe daarmee om te gaan, de diversiteit in de groep en de verbinding zoeken, feedback geven, en de vraag hoe je nieuwkomers het beste begeleidt naar zelfstandigheid.Geïnteresseerd in een training op maat? Wij gaan graag vrijblijvend met u het gesprek aan, om te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen beteken. Laat een bericht achter via het contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.